لیست مجلات بی اعتبار و جعلی وزارت علوم تحقیقات و فناوری 1401
جهت دریافت لیست مجلات بی اعتبار و جعلی وزارت علوم تحقیقات و فناوری 1400 بر روی لینک های زیر کلیک کنید.
DanRC_BlackListjournals1400
بدون امتیاز بین المللی
مجلات نامعتبر بین المللی
چه مجلاتی بی اعتبار اعلام می شوند؟
فقط مجلاتی که دارای پروسه داوری نیستند و یا پروسه داوری در آنها استانداردهای لازم را ندارد، بی اعتبار اعلام می شوند. در اینگونه مجلات تاریخ وارد شدن آنها به لیست مجلات بی اعتبار، مهم است و از آن تاریخ است که دیگر چاپ مقاله در آنها امتیازی ندارد.
مجلات جعلی با مجلات بی اعتبار چه تفاوتی دارند؟
مجلات بی اعتبار مجلات واقعی، ثبت شده و دارای آدرس مشخص هست که فقط سیستم داوری مقالات در آنها فاقد استاندارد لازم است.
مجلات جعلی، مجلات واقعی و ثبت شده ای هستند که دو وب سایت دارند. وب سایت اول معتبر و وب سایت دوم توسط کلاه برداران ساخته شده است و پژوهشگران مقالات خود را به اشتباه، به وب سایت جعلی آن ارسال می نمایند. در لیست مجلات جعلی، آدرس واقعی و آدرس جعلی منتشر می شود. در صورتیکه پژوهشگران مقاله خود را به مجلات جعلی ارسال کرده باشند، این مقاله بدون در نظر گرفتن تاریخ وارد شدن به لیست مجلات، جعلی و بی اعتبار شناخته می شود.
چگونه متوجه بی اعتبار و جعلی بودن مجلات شویم؟
شناسایی مجلات بی اعتبار و جعلی کار سختی است و نیاز به تخصص دارد. در این خصوص در دانشیار بخشی با عنوان "شیوه بررسی اعتبار مجلات" وجود دارد که تکنیک هایی را در این خصوص ارائه می دهد. همچنین اگر تکنیک های ارائه شده در بخش "شیوه انتخاب مجلات" را مطالعه نمایید، بهترین مجلات را برای مقاله خود انتخاب خواهید کرد.
آیا دانشیار خدمات بررسی مجلات ارائه می دهد؟
دانشیار بررسی مجلات را به صورت رایگان انجام می دهد. پژوهشگران می توانند مشخصات مجله مورد نظر خود را به دانشیار ارسال نمایند تا توسط متخصصین مرکز بررسی شود. برای هر مجله ارسال عنوان، ISSN و آدرس وب سایت الزامی است.
در زمینه چاپ مقاله علمی خواندن کدام پست وب سایت دانشیار را پیشنهاد می دهید؟